Beeldverslag Kees Nouws: Warande By Night

21-11-2014 Warande by Night Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Avondlopen zijn helemaal in. Vorig jaar lanceerde de Zevenheuvelenloop voor de eerste keer de Zevenheuvelennacht. En dat werd een succes. Dit jaar volgden andere grote wedstrijden, waaronder de Damloop by Night. En gisteren werd de Oude Warande in Tilburg omgetoverd tot een lichtspektakel. Een lang verlicht lint van lopers trok door het donkere bos, dat op een aantal plaatsen bijzonder was uitgelicht. Het bleek een schot in de roos. De lopers reageerden na afloop ontzettend enthousiast op dit enthousiast en door de after party bleef het nog lang onrustig in het Tilburgse bos…..

Klik op de thumbnail voor de volledige foto.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>