Sfeerverslag: Nog één keer terugblikken op geslaagde Zevenheuvelenloop

Zevenheuvelenloop_770_LV
Foto: Losse Veter

Zo’n 30.000 lopers stonden gisteren aan de start van de 31e editie van de Zevenheuvelenloop. Het werd qua weer een echte najaarsklassieker, maar dat kon de duizenden lopers niet deren. Een groot deel genoot zelfs van de verkoelende waterdruppels onderweg en de sfeer zat er dan ook goed in, zoals te zien is in onderstaand sfeerverslag. Wil je nog één keer nagenieten van deze prachtige loop, bekijk dan hieronder de mooie beelden van de duizenden lopers op de Zevenheuvelenweg, de ongelofelijke snelheid van de toplopers en de enthousiaste reacties van de lopers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>