voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Warm Weekend

Vrijdag 31 oktober 2014 16.00 uur

Vandaag was er veel sluierbewolking, maar de zon brak in de loop van de middag ook goed door. Het werd bijna 18 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen. Het kan lokaal nevelig worden. Bij weinig wind koelt het af naar 12 graden.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De zwakke tot matige wind komt uit het zuiden. Met 18 graden wordt het erg warm voor de tijd van het jaar. In de nacht van zaterdag op zondag koelt het bij een matige zuidelijke wind af naar 12 graden.

Zondag zijn er zonnige perioden en wolkenvelden. Het blijft tot de avond overal droog. De matige wind komt nog steeds uit het zuiden. In de middag wordt het 16 à 17 graden. In de nacht van zondag op maandag krijgen we met meer bewolking en enige neerslag te maken. Het koelt bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden af naar 12 graden.

Maandag en dinsdag is de kans op neerslag groot. Het wordt minder warm. Maandag kan het nog 14 graden worden, dinsdag blijft de temperatuur op 12 graden steken.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen. Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.

Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>