Maykel Geerdink breekt Nederlands record op NK Vertical KM 2014

Maykel Geerdink heeft tijdens de tweede editie van het Nederlands kampioenschap Vertical KM op 25 oktober een nieuw Nederlands record gelopen. Het oude record stond op 39 minuten en 8 seconden. Geerdink liep het parcours ruim een halve minuut sneller en is met 38 minuten en 29 seconde de nieuwe recordhouder.

In het Zwitserse Fully vond de tweede editie plaats van het Nederlands kampioenschap Vertical KM als onderdeel van de Kilometre Verticale de Fully. Het doel van het kampioenschap was simpel maar bijna bovenmenselijk zwaar: zo snel mogelijk een steil bergparcours van 1,92 kilometer met 1000 meter hoogteverschil afleggen. Het parcours in Fully is met haar hellingen van soms 60% het zwaarste ter wereld.
Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>