Lesley Smit wint Nederlandse titel duathlon

06-10-2013 Amgen Singelloop Breda Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

In Assen is het Lesley zaterdag gelukt om Nederlands kampioene duathlon op de klassieke afstand te worden. Na tien kilometer hardlopen, veertig kilometer fietsen en weer vijf kilometer lopen kwam ze als eerste vrouw over de finish. Ze kreeg Marina van Dijk en Jony Heerink als tweede en derde mee op het podium. “Ik ben heel blij met deze titel, want dit is een mooi cadeau en tevens een mooie afsluiter van het seizoen”, zo liet Lesley vrijwel direct na de finish weten. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>