Scholten Awater Zevenheuvelenloop uitverkocht

Het maximum aantal individuele inschrijvers voor de 31e editie van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop op zondag 16 november is bereikt. Ook de inschrijving van de 7 kilometer van de Zevenheuvelennacht op zaterdag 15 november is gesloten. Inschrijven voor individuele deelname is dan ook niet meer mogelijk.

TZ_2111_1945_26 ZEVENHEUVELEN

Zevenheuvelenweekend
Voor het tweede jaar op rij is het Zevenheuvelenweekend een tweedaags evenement. Op zaterdag vinden de Mini Zevenheuvelenloop en de Zevenheuvelennacht plaats. Op zondag staat de najaarsklassieker over 15 kilometer op het programma. Het totaal aantal inschrijvingen voor het Zevenheuvelenweekend gaat richting de 40.000. Inschrijven met een bedrijventeam voor de 15 kilometer is nog beperkt mogelijk.

Mini Zevenheuvelenloop
De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is nog geopend. Deze kinderloop over 400m en 800m is op zaterdagavond, voorafgaand aan de Zevenheuvelennacht. De ‘Mini’ is voor kinderen van de basisschoolgroepen 3 t/m 8. Kinderen van basisscholen uit Nijmegen en de omringende gemeentes worden uitgenodigd om deel te nemen. Deelnemers wordt gevraagd om geld op te halen voor het goede doel ‘Energy4All’.

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop start op zondag 16 november om 13.00 uur op de Groesbeekseweg in Nijmegen. De 7 kilometer tijdens de Zevenheuvelennacht is op zaterdag 15 november en start om 19.00 uur. De eerste groep bij de Mini Zevenheuvelenloop start om 17.30 uur.

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>