Rens Dekkers neemt afscheid bij Dam tot Damloop: ‚Niets gaat het meer mooier maken’

21-09-2014 Dam tot Dam loop Amsterdam - Zaandam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Rens Dekkers liep afgelopen zondag zijn laatste wedstrijd in het tenue van TDR. De marathonloper doet een flinke stap terug en gaat zich op andere zaken richten. Loper zal hij altijd blijven, maar er komt ruimte voor andere zaken in zijn leven.

Dekkers wist al enkele maanden dat het einde van zijn carrière eraan kwam. ‚Ik had naar Zürich gewild en dat heb ik niet gehaald. Ik ga geen persoonlijke records meer lopen, en zal ook niet meer in de buurt komen van die tijden. Niets gaat het meer mooier maken,’ zo concludeerde de nummer 13 van het EK Marathon van 2010.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Carel van Nisselroy

    Rens, bedankt voor je fantastische prestaties! Ik heb enorm respect voor je inzet en doorzettingsvermogen: je hebt volgens mij echt alles uit je vermogens gehaald en voor jezelf (en anderen) op een hoog niveau gepresteerd. Dat vind ik prachtig. Je bent daarmee een voorbeeld voor veel lopers.
    Heel erg bedankt en veel succes verder!

  • Hulde Rens voor alles wat je hebt gepresteerd en de manier waarop!
    Wat Carel zegt kan ik specifiek beamen: voor mij ben je echt een voorbeeld. Thanks daarvoor en geniet van de mooie herinneringen al het moois wat komen gaat.
    Harm