Hoog(spring)conjunctuur in Brussel

In de geschiedenis van de AG Insurance Memorial Van Damme werden al 14 wereldrecords gebroken. Als er vrijdag tijdens de 38ste editie een 15de wereldrecord komt, is de kans reëel dat dat in het hoogspringen zal zijn.

Het wereldrecord hoogspringen bij de mannen is één van de langst standhoudende records in de atletiek. Het is van 27 juli 1993 geleden dat Javier Sotomayor in het Spaanse Salamanca over 2m45 sprong. Jarenlang kwam niemand nog maar in de buurt van die mythische sprong van de Cubaan… tot dit jaar. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>