Patrick van Luijk stopt samenwerking met Coach Esajas

Patrick van Luijk heeft ene punt achter de samenwerking met Errol Esajas gezet. Van Luijk werkte 9 jaar samen met Esajas en werd onder zijn hoede vijf maal Nederlands kampioen. Ook won Van Luijk zilver bij het EK in Helsinki op de 200m. Via Facebook laat de sprinter vandaag weten toe te zijn aan een nieuwe prikkel.

PatrickvanLuijk5993_VI

Van Luijk schrijft:
‘Hierbij wil ik bekendmaken dat ik de samenwerking met mijn coach Errol Esajas heb beëindigd.

Na 9 jaar getraind te hebben bij Errol – een geweldige coach – heb ik besloten om te zoeken naar een nieuwe prikkel. Wij hebben fantastische jaren meegemaakt met vallen en opstaan, waardoor je nog dichter bij elkaar komt te staan.

Het is daarom voor mij geen makkelijke keuze geweest. Ik heb er lang over moeten nadenken, maar van beide kanten hebben wij allebei het gevoel dat dit de beste keuze is. Ik ben Errol dankbaar voor zijn harde werk en investeringen en we hebben een aantal succesvolle jaren gehad!

Ik heb nog geen gesprekken gehad met andere coaches. Ik vond het belangrijk om het netjes af te sluiten met Errol. Dat en meer heeft hij zeker verdiend.

Errol nogmaals bedankt voor alle energie, liefde, moeite, bloed, zweet en tranen die je in de trainingen en alles eromheen hebt gestopt om het maximale uit mij te halen!

Nu op naar een nieuwe fase in mijn atletiekcarrière !!!! Ik heb er zin in!

Patrick’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>