Geld is geen drijfveer voor Dafne Schippers

Als koningin van de EK ging Dafne Schippers gisteren op vakantie. Iedereen wil weten wat zij straks gaat doen. Kiest ze na dit geslaagde avontuur voor de sprint, of blijft ze bij haar grote liefde, de meerkamp? Haar coach Bart Bennema schetst het dilemma.

DafneSchippers_Zurich_D4_69832_770_OP

De gehele Nederlandse atletiek-equipe streek gistermiddag neer op Schiphol, alleen de kopvrouw ontbrak. Dafne Schippers, winnares van EK-goud op de 100 en 200 meter sprint, reed met haar ouders van Zürich door naar Italië voor een weekje vakantie. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>