Mo Farah opnieuw van start in Great North Run

MoFarah_34003023_770

Mo Farah zal op 7 september opnieuw deelnemen aan de Great North Run. Deze beroemde wegwedstrijd vormde vorig jaar het strijdtoneel tussen Mo Farah en twee andere grootheden, te weten Haile Gebrselassie en Kenenisa Bekele. Het mondde uiteindelijk uit in een zinderende eindsprint die uiteindelijk nipt in het voordeel van Bekele uitviel. Farah zal dit jaar revanche willen nemen. Het wordt zijn eerste wegwedstrijd sinds zijn marathondebuut in april van dit jaar in Londen.

Voordat hij deze wegwedstrijd loopt zal hij eerst nog deelnemen aan het Europees Kampioenschap in Zürich waar hij uitkomt op de 5.000m en 10.000m.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>