voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Warm weekend

Vrijdag 1 augustus 2014 13.00 uur

Het weekend zal vrij warm verlopen met de hoogste temperatuur op zaterdag. Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Het blijft vrijwel overal droog. Bij een zwakke tot matige wind uit het zuiden koelt het af naar 16 graden.

Morgen zijn er zonnige perioden, maar vooral later in de middag neemt de kans op buien toe, mogelijk met onweer. Bij een matige wind uit het zuiden loopt de temperatuur op naar 27 graden. In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 16 graden. In de avond en nacht kan er een bui vallen, eerst nog met onweer.

Zondag zijn er vooral in de middag flinke zonnige perioden. Het blijft dan vrijwel overal droog. De matige wind komt uit het zuidwesten en er wordt iets minder warme lucht aangevoerd. In de middag wordt het 23 graden.

In de nacht van zondag op maandag daalt de temperatuur bij weinig wind naar 14 graden. Begin volgende week prima vakantieweer, overwegend droog en maxima rond de 23 à 24 graden.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.

Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>