Maak kennis met de Belgian Tornados!

De Belgische aflossingsploeg op de 4×400 meter bij de mannen gaat voortaan door het leven als de Belgian Tornados. De nieuwe naam werd gekozen uit 863 inzendingen.

Begin juni kondigden de Belgische Atletiekbond, coach Jacques Borlée en Crelan een duurzame samenwerking aan. Crelan werd hoofdpartner van de Atletiekbond, hoofdpartner van de 4X400m-ploeg en enige shirtsponsor van de nationale atletiekploeg. Op hetzelfde moment lanceerden deze partners een oproep aan het grote publiek met de vraag om suggesties in te dienen voor een klinkende naam voor de 4x400m-aflossingsploeg. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>