Update: De testlopers voor de nieuwe Mizuno Wave Enigma 4 zijn…..

2326_Mizuno_Scientific_Wave_EnigmaWomen_Portrait_R2_simp

Update: Een overweldigend aantal reacties is binnengekomen op de oproep wie de nieuwe Mizuno Wave Engima 4 zou willen testen. Los van de vele reacties op Facebook hebben maar liefst 341 lezers het reactieformulier ingevuld en aangegeven graag de Mizuno Wave Enigma 4 te willen testen. Uit aldeze inzendingen heeft Mizuno het volgende drietal gekozen: Evelien van Engeland, Maaike Calis en Sjaak Betjes.

Zij zullen de Mizuno Wave Enigma 4 gaan testen en al hun bevindingen kun je binnenkort teruglezen op Losse Veter.

Mizuno lanceert in juli de vierde editie van de Enigma. De schoen is alleen verkrijgbaar bij running specialisten en ligt nog niet in de winkel maar jij krijgt al de kans om deze te testen.

De Enigma is een ideale schoen voor de hardloper die vele kilometers maakt en daarbij een groot gevoel van comfort en een soepele afwikkeling op prijs stelt. De Wave Enigma is licht, heeft een zeer goede demping en geeft veel energie terug. Bovendien biedt de schoen je veel stabiliteit. Dit seizoen is ook de pasvorm verbeterd en de nieuwe constructie van het bovenwerk geeft je nog meer comfort.

Wij mogen drie paar schoenen weggeven aan lopers die bereid zijn de Enigma aan een grondige test te onderwerpen.

Wat moet je hiervoor doen?
Vul je naam en emailadres in op onderstaand reactieformulier en beschrijf waarom jij de Mizuno Wave Enigma 4 graag wilt testen? Wij zullen op basis van deze inzendingen een selectie maken. Meedoen kan tot en met donderdag 3 juli.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>