Mag je hardlopen tijdens je zwangerschap?

Alysia Montano 10449075_1439144656351843_576737923_n

De Amerikaanse hardloopkampioene Alysia Montano mag dan wel 34 weken zwanger zijn, dat weerhield haar er niet van om deel te nemen aan een wedstrijd van de 800 meter. Ze kreeg een staande ovatie, maar ook een hoop verontwaardiging op haar dak. Is het gezond om te lopen tijdens je zwangerschap? Het probleem is dat er geen eenduidig antwoord is op deze vraag. Over het algemeen is het niet ongezond om te sporten tijdens je zwangerschap. Een baby is geen ziekte, en het is niet omdat je zwanger bent dat je hele dagen op de bank moet blijven zitten. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>