Extreme 3Obstacle: Obstaclerun in triatlonvariant

Op 12 juli organiseert Stichting Vrienden van De Hoop in Beekbergen een nieuwe en extreme editie van de Urban Nature Run: ‘Extreme 3Obstacle’. Obstacle runs genieten al enige tijd groeiende populariteit. De ‘Extreme 3Obstacle’ is de eerste triatlonvariant van deze uitdagende vorm van hardlopen in heel Nederland! In de prachtige setting van de Veluwe rennen de deelnemers niet alleen, ze overwinnen hindernissen, mountainbiken en zwemmen.

AW12_TRAIL_RUNNING_18

Afzien in de Veluwe
Vorig jaar werd de eerste editie van De Urban Nature Run in Dordrecht georganiseerd. Het evenement was een groot succes. Voor de organisatoren een reden om dit jaar een nieuwe editie met nog meer uitdaging te organiseren. Tijdens de Extreme 3Obstacle op 12 juli in Beekbergen overwinnen de deelnemers hindernissen te voet, leggen een parcours af op de mountainbike en zwemmen 800 meter. De tocht voert door de bossen en heuvels van de Veluwe.

Door de modder voor een ander
De Extreme 3Obstacle start vanuit woon- en leefgemeenschap Horeb. Dit is een opvang voor daklozen en verslaafden in de gemeente Beekbergen. Mannen die worstelen met een verslaving zijn hier welkom langere tijd te verblijven en een verslavingsvrij leven op te bouwen. De opbrengst van de Extreme 3Obstacle komt ten goede aan Horeb. Door hun afzien tijdens de tocht helpen deelnemers deze worstelende mannen een nieuw en verslavingsvrij leven op te bouwen.

Teamspirit
Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een bedrijventeam in te schrijven voor de Extreme 3Obstacle. Samen met 10 collega’s bikkelen door de modder en samen afzien voor het goede doel. Het is de perfecte manier om te werken aan de teamgeest.

Aanmelden
Wie wil meedoen met deze eerste obstacle-triatlon van Nederland, kan zich aanmelden voor slechts € 59,00. Een bedrijventeam betaalt € 590,00 inschrijfgeld. Meer informatie op www.urbannaturerun.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>