Anne Luijten loopt oud clubrecord over 5.000 meter stuk

Anne Luijten’s track record: cum laude geslaagd, tweemaal zilver NK junioren en zevende op het NK

Olympus’70 atlete Anne Luijten heeft op de baan van Walnut (Californië, Verenigde Staten van Amerika) het bijna 25 jaar oude clubrecord over 5.000 meter verbeterd. In een formidabele race, waarin ze slechts twee deelneemsters voor zich moest dulden, kwam de Rijswijkse Luijten tot een tijd van 16.32.42. Haar persoonlijk record stond sinds vorig jaar op 16.51.58. Het oude clubrecord op naam van Ineke Vis, was 16.33.40. Lees verder op HetHeleWestland.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>