Sfeerverslag ABN AMRO Marathon Rotterdam

13-04-2014 ABN-AMRO Marathon Rotterdam Nederland Atletiek foto: Kees Nouws

Afgelopen zondag vond voor de 34e keer de ABN AMRO Marathon Rotterdam plaats. Opnieuw liep de hele stad uit om de lopers een hart onder de riem te steken en ook Lee Towers was weer van de partij om de klassieker ‘You Never Walk Alone’ ten gehore te brengen. De marathon leeft in de Maasstad en de start en finish op de Coolsingel zal voor al die duizenden lopers momenten zijn die zij nooit zullen vergeten. Voor wie nog een wil nagenieten, hieronder het sfeerverslag.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>