Paola van Gilst: ‘Ik werd helemaal gek’

Paola van Gilst behoort tot de vrouwen die én goed kunnen én leuke outfits aanhebben tijdens de wedstrijden. Zondag liep ze de marathon van Rotterdam en verbeterde daar haar persoonlijke record met maar liefst 11 minuten.

Paola van Gilst Rotterdam marathon 2014

In een tijd van 3u23’20” kwam ze over de streep. ‘Ik werd helemaal gek. Ik had geen klokje om gedaan en pas vier kilometer voor de finish wist ik dat we rond deze tijd zouden uitkomen.’ We spraken Paola over haar race, haar beleving en natuurlijk ook haar outfit.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>