’De tien kilometer is mijn doel’

Doordrenkt met zweet en zo nu en dan afgespoeld door wat regenwater. De meest absurde gezichten worden getrokken tijdens de Hilversum (Spieren voor Spieren) City Run en dat is niet zonder reden. Zo’n 10.000 lopers trotseren Hilversum en omgeving, sommigen zelfs ongetraind. En dan komt een bekertje water bij het Keiplein wel erg goed uit.

Dat heeft de weg aan het plein, de ’s-Gravelandseweg, ook geweten. Na elke passage van dorstige hardlopers ontstaat een met witte bekertjes bezaaid stuk asfalt. De afvalbakken worden vaak gemist en vrijwilligers moeten hun hulp zo nu en dan bekopen met een guts water. Soms vol in het gezicht. Genoeg actie voor het publiek, minder voor de vrijwilligers. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>