Video – Racedirector Erik Negerman over het topveld bij de Spieren voor Spieren City Run

06-10-2013 Amgen Singelloop Breda Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Erik Negerman zal op 6 april zijn hardloopschoenen thuislaten tijdens de Spieren voor Spieren City Run. Ook al is het een thuiswedstrijd voor hem. Negerman heeft die zondag een andere rol. Hij is sinds dit jaar actief als racedirector voor deze wedstrijd. Met zijn komst heeft de wedstrijd meteen een andere invulling gekregen. Er wordt niet langer ingezet op een parcoursrecord. Negerman kiest voor een bredere top en hoopt daarmee op een spannende wedstrijd. Paul Zwama zocht hem op en sprak met de kersverse racedirector over zijn plannen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>