Kim Dillen pakt brons in Den Haag: ‚Die is mooi in de pocket’

09-03-2014 NK Halve Marathon - City Pier City Den Haag Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Kim Dillen pakte afgelopen zondag het brons bij het NK Halve Marathon. De Eindhovense atlete werd derde Nederlandse in een tijd van 1:15.56 tijdens de ABN AMRO CPC Loop Den Haag. Eerst was er even de teleurstelling bij Dillen want zij had gehoopt op een snellere tijd. ‚Eigenlijk baal ik een beetje. De eerste tien kilometer ging goed maar daarna werd het zwaar. De laatste drie kilometer voelde ik de hete adem van Andrea Deelstra dus toen heb ik het weer een beetje op kunnen pakken.’ Doordat zij Deelstra voor wist te blijven pakte zij het brons en dat maakte dat de teleurstelling over de tijd al snel naar de achtergrond verdween. ‚Die is mooi in de pocket.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>