Het nieuwe GPS-horloge is beschikbaar vanaf maart 2014

Suunto lanceert Ambit2 R, de GPS speciaal voor lopers

Ambit 2013 - Perspective View - Ambit 2R Black - RUNNING Metric Negative 2

Vanaf maart wordt de Suunto Ambit-familie uitgebreid met de lancering van de Ambit2 R, het GPS-horloge voor hardlopers. De Suunto Ambit2 R is geoptimaliseerd om je hardloop-ervaring te perfectioneren. Het geeft snelle en betrouwbare informatie over snelheid en afstand dankzij FusedSpeed™, een unieke combinatie van GPS- en versnellingsmeter-gegevens vanaf je pols. Daarnaast meet de Suunto Ambit2 R ook de pasfrequentie (running cadence) direct vanaf je pols.

De Suunto Ambit2 R kan je ook helpen om je prestatiedoelstellingen te bereiken. Je kunt je eigen trainingen plannen of complete trainingsprogramma’s downloaden via Movescount.com. Het horloge herinnert je aan dagelijkse doelstellingen, houdt voortgang bij en biedt aanwijzingen voor wat betreft snelheid en intensiteit.

Daarnaast bieden Track-back en volledige navigatie je de vrijheid om nieuwe paden te ontdekken zonder verdwaald te raken. Download routes via Movescount.com of kies eenvoudigweg Track-back op elk willekeurig moment onderweg. De Suunto Ambit2 R wijst je de weg.
Suunto Ambit2 R is verkrijgbaar in zwart en wit, waarbij de witte uitvoering is uitgevoerd met een zachtere siliconen strap voor een comfortabele (vrouwvriendelijke) pasvorm. Beiden kunnen worden aangeschaft met of zonder een Suunto hartslagband (HR).

Dankzij Suunto Apps zijn er zelfs nog meer hardloopfeatures beschikbaar. Personaliseer je Suunto Ambit2 R met hardloop Apps van jezelf of kies uit de duizenden gratis Apps in de App Zone van Movescount.com. Je vindt er onder andere: de volgende Apps die seciaal voor de Ambit 2 S zijn ontwikkeld:
• Virtual coach: laat de coach bepalen wanneer je harder en zachter moet rennen! Deze App is voor uithoudingsvermogen intervals. Kies je niveau en de coach geeft je een doel-tempo om te rennen.
• Ghostrunner: neem het op tegen een tegenstander. Een positieve afstand betekent dat je voorop gaat, een negatieve afstand betekent dat je het tempo moet verhogen.
• Running efficiency: deze App helpt je om je hardloop-efficiency te verbeteren door het aantal hartslagen per kilometer/mijl bij te houden.
• High intensity intervals: deze App geeft een korte maar intense intervaltraining. Start met een warming-up, ren 15 x 200 meter met 30 seconden rust en sluit af met een cooling-down.
• Marathon time: deze gebruikt je huidige snelheid om een schatting te geven van je finishtijd tijdens een marathon, zodat je kunt zien of je op schema zit voor je gestelde doeltijd. Er zijn ook Apps met andere afstanden.

Movescount.com, de online sportgemeenschap van Suunto, maakt het gemakkelijk om elk aspect van je trainingen te analyseren en je ervaringen te delen met anderen.

Suunto ontwerpt en maakt al meer dan 75 jaar precisie-instrumenten voor avonturiers, ontdekkers en duikers. Elk product bevat een niveau van robuustheid en duurzaamheid die ver boven de standaard ligt – en voor de Ambit2 R geldt hetzelfde. Waterdicht tot op 50 meter en met 12-uur batterijlevensduur in GPS-modus: op je Suunto Ambit2 R kan je vertrouwen onder alle omstandigheden.
De Suunto Ambit2 R is verkrijgbaar vanaf maart.

Alle nieuwe features zullen vanaf komende lente ook beschikbaar komen in een update voor gebruikers van een Ambit2 en Ambit2 S.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>