Video – Smet, Samuel en Van Leuveren maken zich op voor WK Indoor

Aankomend weekend wordt in het Poolse Sopot het WK Indoor atletiek gehouden. Koen Smet, Jamile Samuel en Nicky van Leuveren van het Amsterdamse Phanos komen daar alle drie in actie.

23-02-2014 NK Indoor Senioren Apeldoorn Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

De 21-jarige Koen Smet lijkt de nieuwe Nederlandse troef op de zestig meter horden te zijn. Tijdens het NK in Apeldoorn versloeg hij voormalig Europees kampioen Gregory Sedoc. “Ik had Gregory al een keer buiten verslagen op de 110 meter horden, maar indoor is zijn sterke punt en dat ik hem dan op het moment suprême versla geeft een goed gevoel,” zei Smet. Lees hier verder en bekijk de interviews met Smet, Samuel en Van Leuveren

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>