Sfeerreportage Road2Rotterdam Breda: Trainingsloop op weg naar ABN AMRO Marathon Rotterdam

Road2Rotterdam_Breda_770

In aanloop naar de ABN AMRO Marathon Rotterdam 2014 worden er door heel Nederland trainingslopen georganiseerd. De Road2Rotterdam trainingslopen vinden plaats in de regio Amsterdam, regio Rotterdam, Breda, Groningen, Brunssum, Nijmegen en Vught. Het doel van de trainingslopen is je optimaal voor te bereiden op de ruim 42 kilometer van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Daarnaast geven de trainingslopen je de kans om de noodzakelijke lange duurlopen gezamenlijk te lopen.

Afgelopen zondag werd bij atletiekvereniging Sprint in Breda een trainingsloop van 30 kilometer georganiseerd. Zo’n 250 lopers verzamelden zich bij de atletiekbaan om van daaruit een prachtige route te lopen door de natuurgebieden rondom Breda. De lopers splitsten zich op in verschillende tempogroepen en iedere groep werd begeleid door twee fietsers en twee tempomakers. Om de vijf kilometer was er een drankpost en na afloop werden de lopers in de kantine van Sprint verwelkomd met thee en een banaan.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>