Paul Zwama interviewt trainer Guido van Weeren, deel 1: De atletencarrière van de trainer

Paul Zwama ging vorige week een lang gesprek aan met trainer Guido van Weeren. De jonge coach was lange tijd betrokken bij Team4Mijl en is momenteel nog actief als regiotrainer en als hoofdcoach van de Loopacademie.

GuidoC

Paul Zwama en Guido van Weeren zijn geen onbekenden van elkaar en gaan in onderstaande video een open gesprek aan over de passie voor het lopen en alles wat daar bij komt kijken. In deel 1 van dit marathoninterview staat vooral de atletencarrière van Van Weeren centraal.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>