Audio: Manager Jurrie van der Velden over recordpoging van Abdi Nageeye in Alphen

Felix Limo Jurrie vd Velde foto Losse Veter  IMG_6920
Jurrie van der Velden interviewt Felix Limo, foto: Losse Veter

Abdi Nageeye is even in Nederland. De jonge atleet is in voorbereiding op de marathon van Enschede. Dit weekend loopt hij de 20 kilometer van Alphen en dat wordt een serieuze test voor Nageeye hoe hij ervoor staat. Volgens zijn manager Jurrie van der Velden van Global Sports Communication maakt hij kans het Nederlands record op deze afstand, dat in handen is van Greg van Hest, aan te vallen. De lokale radiozender sprak met manager en racedirector Van der Velden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>