voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend

Vrijdag 21 februari 2014 15.00 uur

Weer bewolkt leen de koning

Vandaag viel er aanvankelijk regen, maar vanmiddag brak de zon goed door. De wind was krachtig uit het zuidwesten en het werd 9 graden. Komende avond en nacht blijft het afgezien van een lokale bui op de meeste plaatsen droog,. De minimum temperatuur komt uit rond de 5 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft afgezien van een lokale bui, op de meeste plaatsen droog. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. De maximum temperatuur komt uit rond de 10 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag staat er een matige wind uit het zuiden. Het koelt af naar 6 graden. Het blijft droog.
Zondag is het wisselend bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind blijft matig tot krachtig waaien uit het zuiden tot zuidwesten. De temperatuur loopt op naar 12 graden.

Maandag zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft overal droog. De wind is matig tot krachtig uit het zuiden tot zuidwesten. In de middag 12 à 13 graden. Voorlopig zijn we nog niet van het zachte weer af.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op de vernieuwde site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.

Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>