Elfstedentocht voor lopers op komst

It giet oan! Het is beslist: de Elfstedentocht gaat door! Niet die voor schaatsers, maar wel die voor lopers en dat in de vorm van een 24 uurs non-stop estafette. De Elfsteden Estafette zal gehouden worden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2015. De start en finish liggen op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Lees verder op running.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Dus het is een Belgische site die dit meldt….
    Er staat niet veel méér daar trouwens’ dit is de rest v.d. tekst:
    “Van daaruit gaat het over een afstand van 210 kilometer door tien andere Friese steden. De Elfstedentocht zal in teams gelopen worden. Ze krijgen 24 uur de tijd om de missie tot een goed einde te brengen.”