Snelle tijd voor Anne van Andel in Amsterdam‏

Bij snelwandelwedstrijden in Amsterdam heeft Anne van Andel de 10 km gewonnen. De Andelse wandelde met een tijd van 59.52 naar de beste Nederlandse tijd sinds 2009. Op de Nederlandse ranglijst aller tijden staat zij met haar persoonlijk record van vandaag 6e.

Anne DSC00741

De wedstrijd werd onder herfstachtige (harde wind en regen) afgewerkt op een parcours van 2,5 km door de Watergraafsmeer en over de baan van AV’23. Een andere goede prestatie werd geleverd door de Belgische Liesbet De Smet. De 31-jarige atlete uit Duffel won de 5 km in de snelle tijd van 28.10, een verbetering van haar persoonlijk record met 24 seconden.

Rob Tersteeg (RWV) was de snelste bij de mannen. Met zijn 5 km tijd van 26.16 (2 minuten sneller dan zijn persoonlijk record) stelde hij zijn kandidatuur voor het podium bij de NK indoor over twee weken in Apeldoorn. Aan het door SV de LAT georganiseerde evenement deden 20 atleten mee uit Nederland, Belgie en Duitsland.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>