Ook spieren die niet belast zijn leveren minder kracht na een training

Spieren die je niet belast leveren ook aanzienlijk minder kracht na een intensieve krachttraining. Uit onderzoek van Canadese en Franse wetenschappers blijkt dat direct na een krachttraining een atleet tot 23% minder kracht kan leveren met spieren die niet belast zijn.

kracht training 2 losse veter

Atleten doen vaak aan het begin van hun training krachtoefeningen vaak. Hierbij houden trainers in de meeste gevallen rekening met de vermoeidheid van de spieren die belast zijn tijdens de krachttraining in de oefeningen die daarop volgen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>