Sfeerverslag PWN Egmond Halve Marathon

12-01-2014 PWN Egmond Halve Marathon Egmond Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Bijna 18 duizend lopers deden gister mee aan dé winterklassieker van de Nederland: De halve marathon van Egmond. Onder het genot van een winters zonnetje
was goed toeven op het Noord-Hollandse strand en het publiek was dan ook massaal toegestroomd om de duizenden lopers aan te moedigen. Het werd een prachtige sfeervolle editie met veel indrukken van lopers die het strand en de duinen trotseerden.

Wil je nog een keer nagenieten? Hierbij het sfeerverslag.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>