Column Hans Koeleman: ‚Ik droom van zes gouden medailles in Zürich’

In een jaar dat ‘s werelds meest inspirerende dromer – Nelson Mandela – ons ontvallen is en we de dag hebben herdacht dat vijftig jaar geleden een andere bezielende fantast – John F Kennedy – er plots niet meer was, wens ik dat 2014 het Jaar van de Droom wordt. Laten we leren van al die zotte verhalenvertellers die met ideeën komen waar Jan en alleman van zegt dat dit helemaal niet kan, visioenen die ons doen zeggen dat we vooral redelijk moeten blijven, beide benen op de grond, kom nu toch, want wie denk je wel dat je bent, kleine jongen? Lees verder op SportKnowHowXL.nl

Hans Koeleman column

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>