Turken spreken olympisch 1500m kampioene Alptekin vrij van dopinggebruik

Asli_Çakir_Alptekin_Istanbul_2012
(Foto: Wikipedia)

De Turkse atletiekfederatie heeft Asli Cakir Alptekin, regerend olympisch kampioene op de 1.500 meter, vrijgesproken van dopinggebruik. Meer dan een half jaar nadat bekend raakte dat de 28-jarige atlete van dopinggebruik verdacht werd, meldde de atletiekbond nu dat Alptekin geen dopingregels geschonden heeft. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat een lachertje! Logisch dat de eigen bond haar vrijspreekt, ze willen het twijfelachtige imago een beetje proberen op te poetsen.
    Ik neem aan dat een overkoepelend dopingdorgaan nog nader onderzoek gaat doen, want dit gelooft toch niemand?!

  • Trackie Boy

    @Bert Zwart

    Dit artikel is van 19 december 2013. Ze zit inmiddels een schorsing uit van 8 jaar voor bloeddoping. Al haar resultaten vanaf 29 juli 2010 zijn geschrapt. Inclusief haar Olympische en Europese titel.