Fouten die je moet vermijden op de crosstrainer

Een crosstrainer leent zich goed voor een stevige cardiotraining, vooral omdat je gewrichten weinig stress ervaren en het toestel gemakkelijk is in gebruik. Toch zijn er een aantal veelgemaakte fouten die de impact van je workout behoorlijk kunnen inperken.

Om te beginnen gooi je televisieprogramma’s, roddelblaadjes of (telefoon)gesprekken best overboord tijdens het crosstrainen. Om alles uit je training te halen, leg je de focus beter op je oefeningen. Wie afgeleid is, zal namelijk snel minder inspanningen leveren. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>