Sharona Bakker: ‘Hard trainen, slim trainen en niet naar anderen kijken’

Hordenloopster Sharona Bakker was zaterdag bij de clinic van Rana Reider, coach van Danielle Carruthers (2e op WK 2011) en Tiffany Porter (3e op Wk 2013). Op haar website doet ze verslag.

16-06-2012 NK Atletiek Amsterdam Nederland Atletiek      foto: Kees Nouws

Dit is wat ik in de afgelopen jaren in de topsport heb geleerd. Je moet hard trainen om je doelen te kunnen bereiken, maar wel je hoofd erbij houden. Je moet soms je grenzen verleggen en even doorbijten om je doelen te bereiken, maar daarentegen wel goed naar je lichaam luisteren. Niet teveel naar anderen of je concurrenten kijken. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit en een ieder moet anders getraind worden. Je kunt bij vermoeidheid beter even je rust pakken, dan doorknallen en daarbij weer twee weken teruggeworpen worden. Lees verder op de website van Sharona Bakker

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>