Geslaagde reünie AV Lycurgus

Dit jaar bestaat atletiekvereniging Lycurgus 75 jaar. Het jubileumjaar werd afgelopen zaterdag afgesloten met grote reünie en feestavond in de grote zaal van Broeks Events in Wijdewormer. Zo’n 325 personen bezochten de reünie en daarmee werd de bijeenkomst een succes. De reünie werd opgeluisterd door de aanwezigheid van Theo Hoex, voorzitter van de Atletiekunie, die in zijn toespraak Lycurgus een actieve, goed presterende vereniging noemde. Mede-oprichter Meg Kok (92) en elf leden die 50 jaar of langer aaneengesloten lid zijn, werden in het zonnetje gezet. Het aansluitende jubileumfeest ging tot in de late uurtjes door.

Charles van Commenee reunie
Op de foto Charles van Commenée (oud technisch coördinator) in gesprek met Ingrid Lammertsma (oud-speerwerpster) en Renete Beunder (vml Nederlands recordhoudster kogelslingeren. (Foto: Oliver Müller)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>