Gemeente Hengelo redt FBK Games

Het FBK-stadion blijft bestaan als atletiekstadion. Een meerderheid van de gemeenteraad in Hengelo was tegen het plan van het bestuur om het stadion aan voetbalclub FC Twente te verkopen. Het college van burgemeester en wethouders kwam daarna met een nieuw voorstel waarin het FBK-stadion blijft behouden voor de atletiek. Die motie werd unaniem aangenomen door de raad. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • bas van dam

  Dat is een mooie opsteker voor de atletiek. Gefeliciteerd.

  Nu het volgende probleempje oplossen; Phanos is 2-3 maanden haar accommodatie kwijt. Ik hoop dat de AU mensen die zich ingezet heben voor de FBK dit ook gaan doen voor Phanos.

 • Lars van der Pluym

  @Bas,

  Helaas moet ik zeggen dat de AU zich ,op 1 brief richting de hengelose gemeente raad, niet heeft ingezet voor de FBK games. Wat niet onverlet laat dat ik hoop dat ze dat voor Phanos en hun accommodatie wel gaan doen.

 • Bas van Dam

  Ik heb het niet alleen over het AU bestuur, er is overigens minimaal 1 bestuurslid dat er wel degelijk wat aan gedaan heeft, maar de hele AU (dat zijn wij dus).

  Een kennis van me, een van de personen binnen de “AU” waar een hele grote waardering voor heb spreekt over een overwinning op Koning Voetbal, nu nog een keertje winnen van Winterkoning Schaats.