Sfeerverslag van EK-selectietraining in de Tilburgse Warande

Warande_Selectie_49930_LV
Foto: Losse Veter

Gisteren kwam een aantal atleten die kans maken op deelname aan het EK Cross bijeen in Tilburg. Daar waren zij te gast van de Internationale loket.nl Warandeloop en verkenden het parcours van deze wedstrijd, die ook dit jaar weer in het teken zal staan van het Nederlands Kampioenschap en kwalificatie voor het EK. Samen met bondscoach Grete Koens konden de talenten dit weekend samen trainen en ervaringen uitwisselen. Hieronder een sfeerverslag waarin een aantal talenten vertellen over hun ambities voor het komend seizoen en het belang van de cross.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>