René Stam overleden

Update: René Stam is vannacht overleden. Stam kreeg op 12 oktober tijdens de ‘15 van de Kurenpolder’ een hartinfarct. Zijn toestand leek na eerdere berichtgeving weer stabiel te zijn. René kreeg echter na thuiskomst weer hartritme stoornissen en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de nacht van 18 op 19 oktober is René helaas overleden. Wij wensen de familie sterkte. Lees hier verder

Oosterhouter René Stam (52) is gistermiddag tijdens de ‘15 van de Kurenpolder’ getroffen door een hartinfarct.In eerste instantie streed de loper van Scorpio om de zege samen met latere winnaar Paul Visser. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>