Kanttekeningen bij Eindhoven Sportgemeente

Verschillende Eindhovense sportverenigingen plaatsen kanttekeningen bij de uitverkiezing van Eindhoven tot Sportgemeente van het jaar. Dat blijkt uit een rondgang langs diverse clubs. De bezuinigingen van de gemeente op het sportbudget vormen het voornaamste kritiekpunt. Verenigingen zien zich daardoor genoodzaakt hun tarieven te verhogen. De gewone sporter is volgens hen de dupe.Patrick Stassen, voorzitter van Eindhoven Atletiek, vertelt bijvoorbeeld dat zijn vereniging 25.000 euro per jaar kwijt is aan huur van de baan. Daarmee is het volgens hem één van de duurste banen in Nederland. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>