Video – Olfert Molenhuis: ‘Ik hoop de stap naar 2:15 te kunnen zetten’

Afgelopen zondag liep het niet heel lekker voor Olfert Molenhuis tijdens de Dam tot Damloop. Het draaide niet lekker voor de atleet van Team 4Mijl. ‘Het was vanaf het begin zwaar. Ik had beter meer behouden kunnen lopen.’

22-09-2013 Dam tot Damloop Amsterdam-Zaandam Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

Molenhuis is momenteel in voorbereiding op de marathon van Eindhoven. Die voorbereiding verloopt verder naar wens. ‘Dat gaat uitstekend. Het wordt nu zaak goed uit te rusten richting Eindhoven. Het doel is om onder de 2:18 te lopen zodat ik me kwalificeer voor het marathonteam tijdens het EK in Zürich. Als ik fit ben en me goed voel dan moet de stap richting 2:15 mogelijk zijn.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>