'We gaan het parcours op een bijzondere manier verlichten'

Ronald Veerbeek, directeur Zevenheuvelenloop over speciale jubileumeditie

Ronald Veerbeek, de directeur van Stichting Zevenheuvelenloop, was zondag aanwezig bij de Dam tot Damloop. Niet als toeschouwer maar als loper. Hij kon op die manier een kijkje in de keuken nemen bij de collega’s van Le Champion, de organisator van de Dam tot Damloop. Veerbeek roemde de geweldige sfeer onderweg.

RonaldVeerbeek_770_LV
Foto: Losse Veter

Een sfeer waar hij ook op hoopt op 16 en 17 november. Dan vindt de dertigste editie van de Zevenheuvelenloop plaats. Op zondag de traditionele 15-kilometerwedstrijd en op zaterdag een speciale jubileumeditie in het donker. ‘De start is om half acht. Je kunt kiezen uit een vijf en een tien kilometer. Het is dan al donker en we gaan het parcours op een hele bijzondere manier verlichten. Het wordt een enorm feest.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>