Beau van Erven Dorens, Gordon, Waldemar Torenstra, Mark van Eeuwen en Erben Wennemars

Vijf bekende Nederlanders over de Dam tot Damloop

Beau_Gordon5503_DamtotDam_LV
Foto: Losse Veter

Tussen de ruim 50.000 deelnemers aan de Dam tot Damloop stonden ook de nodige bekende Nederlanders. De meesten liepen mee vanwege het goede doel. Allemaal hadden ze genoten van de geweldige sfeer onderweg. Toch ging het niet bij ze allemaal even gemakkelijk. De een had nog energie over op het laatste eind en een ander was helemaal kapot. Onze verslaggeefster Vera Geenen sprak met Beau van Erven Dorens, Gordon, Waldemar Torenstra, Mark van Eeuwen en Erben Wennemars na de finish in Zaandam.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>