Shannon Rowbury maakt overstap naar Alberto Salazar

Shannon Rowbury is de nieuwste aanwinst voor het Nike Oregon Project. De Amerikaanse atlete, die in 2009 WK-brons won op de 1500m, heeft besloten aansluiting te zoeken bij dit project dat wordt geleid door Alberto Salazar. Zij loopt komende zondag nog de Fifth Avenue Mile en zal zich daarna bij de groep voegen waar onder andere ook Mo Farah en Galen Rupp onderdeel van uitmaken. Ook het jonge talent Mary Cain maakt deel uit van de groep en zal naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke trainingspartner worden voor Rowbury.

ShannonRowbury_WP
Foto: Gary Rowbury, Wikipedia

‘Ik heb de afgelopen maanden regelmatig met Alberto gesproken en hij is de juiste persoon om mijn naar het volgende niveau te brengen in mijn sportieve carrière. Met hem wil ik mijn mogelijkheden op zowel de 1500m als de 5000m bekijken richting de Olympische Spelen van 2016,’ zo liet zij via haar manager weten.

persoonlijke records
1.500m 4:00.33
Engelse Mijl 4:20.34
3.000m 8:31.38
5.000m 15:00.51

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>