Het ASICS Losse Veter Magazine nummer 4 is uit: online en voor de iPad. En wederom gratis!

LVM_4_slider

Samen met ASICS presenteren wij Losse Veter Magazine nummer vier, de vijfde editie van het digitale tijdschrift dat wij twee keer per jaar uitbrengen. Wat ooit begon als een experiment met het verschijnen van nummer nul is met de hulp van partner ASICS uitgegroeid tot een klassieker en collector’s item voor de atletiek- en hardloopliefhebber, boordevol achtergrondverhalen en bijzonder beeldmateriaal.

LVM4_spreads_1

Iedere editie proberen we de lat weer een stukje hoger te leggen en ditmaal hebben we zelfs een flinke sprong gemaakt. We geloven in de digitale mogelijkheden van een magazine waarin woord, geluid en al dan niet bewegend beeld moeiteloos in elkaar overvloeien om zo een intense beleving te kunnen bieden van deze mooie sport. Inmiddels liepen we tegen de grenzen van de mogelijkheden aan en daarom hebben we besloten de overstap te maken naar een nieuw format. In plaats van PDF verschijnt het magazine nu online en is het ook als iPad-versie te downloaden. Met het ASICS Losse Veter Magazine willen we voorop blijven lopen en deze stap biedt ons de mogelijkheden om de komende edities te blijven vernieuwen en een nog rijker medium te bieden aan onze lezers.

LVM4_spreads_2

En dan de inhoud, want daar is het uiteindelijk om te doen. Ook ditmaal zijn we er weer in geslaagd een aantal bijzondere persoonlijkheden aan het woord te laten. Onder het motto ‘Better Your Best’ dat ASICS dit jaar in haar campagnes hanteert hebben we een aantal intrigerende portretten gemaakt van lopers die ieder op hun eigen manier het beste uit zichzelf proberen te halen. Onder hen schrijfster Elle van Rijn, hockeyster Maartje Paumen, ex-atleet en zanger Douglas Wakiihuri, kampioenenmaker Wim Vandeven, ‘zakraket’ Jenny Meadows en atleet Dennis Licht. Daarnaast ook aandacht voor andere onderwerpen. Zo kijken we in hoeverre de zo immens populaire superfoods interessant kunnen zijn voor lopers, nemen we een kijkje achter de schermen bij de grootste vrouwenloop van Nederland, bieden we een aantal speelse alternatieven voor de traditionele trainingsvormen en blikken we terug op een bijzondere uitvinding die een revolutie betekende voor wedstrijdorganisaties. En uiteraard is weer veel ruimte voor de bijzondere fotografie van onder andere London Loy, Kees Nouws en Rob Weeda.

Oh ja, dit magazine is, zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, weer geheel gratis. Klik hier om het magazine te lezen.

LVM_kiosk

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>