Sporten en warm weer: Denk een aans pre-cooling

Het is tropisch warm in Nederland en dat betekent dat we maatregelen moeten gaan nemen als we willen gaan sporten. Oververhitting en uitdroging liggen op de loer. Nu weten we inmiddels dat we bij voorkeur niet midden op de dag moeten gaan sporten. En ook als we klaar zijn weten we dat we voldoende moeten drinken.

Maar ook vooraf kun je al maatregelen nemen om het sporten onder deze tropische omstandigheden aangenamer te maken. Dat heet pre-cooling. Je zorgt ervoor dat je de lichaamstemperatuur voor het sporten omlaag brengt zodat deze minder snel oploopt als je eenmaal begint met sporten. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>