Rosina Hodde razendsnel naar hordentitel: ‘Je leert het meeste van je blessures’

21-07-2013 NK Atletiek zondag Amsterdam Nederland Atletiek   Foto: Kees Nouws -

We hebben er al vaker aandacht aan besteed dit seizoen maar Rosina Hodde is bezig aan een fantastisch seizoen en dat onderstreepte ze vandaag maar weer eens met een nationale titel en een prachtige tijd van 13.02 op de klokken. Ook de reden van deze heropstanding van Hodde is al vaker genoemd maar kan eigenlijk niet vaak genoeg genoemd worden. De intensieve samenwerking met Ineke Bonsen en Christiaan Tamminga hebben haar deze successen gebracht. Zij hebben niet alleen flink aan haar techniek gewerkt maar zijn ook terug gegaan naar de basis, haar belastbaarheid. En ook vandaag, na die mooie titel, weet ze dat daar een groot deel van haar succes ligt. ‘Je leert het meeste van je blessures.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>