Testlopers gezocht voor de Mizuno Sayonara

SAYONARA_WOMENS_SHOE_F_CMY copy.jpg

Al enkele maanden circuleren er berichten op internet dat Mizuno met een nieuwe schoen zou gaan komen. De schoenenfreaks waren erg benieuwd naar de plannen van het Japanse sportmerk. En nu is het zover, de Mizuno Wave Sayonara is vanaf deze augustus verkrijgbaar in de winkels. Het is een van de lichtste schoenen die op dit moment verkrijgbaar is. Hiervoor ontwikkelde Mizuno een geheel nieuwe tussenzool die de naam U4ic (spreek uit als ‘euphoric’) meekreeg. Dit materiaal is 30% lichter dan het materiaal dat tot nu toe werd toegepast in de tussenzool met behoud van comfort.

En ook op een aantal andere fronten is het een bijzondere schoen. Mizuno heeft gekozen de heeldrop, het hoogteverschil tussen teen en hiel, te verlagen van 12 naar 10 millimeter in de Wave Sayonara. Ook het bovenwerk is geheel nieuw. De volledige naadloze uitvoering van het bovenwerk zorgt voor een comfortabele én strakke pasvorm. Naast deze vernieuwingen is de Sayonara ook voorzien van de inmiddels vertrouwde Wave-technologie, een plaat in de zool die zorgt voor uitstekende demping en comfort tijdens het lopen.

Sayonara_details

Mizuno is erg enthousiast over deze schoen en is dan ook erg benieuwd naar de reactie van de lopers. Zij stellen daarom vier paar Sayonara’s (twee mannen en twee vrouwen) ter beschikking voor een grondige test. De testlopers krijgen bovendien een shirt, broekje en een paar sokken van Mizuno om de outfit compleet te maken. Ben jij geïnteresseerd om de Sayonara te testen en daar verslag van uit te brengen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan waarom jij nieuwsgierig geworden bent naar deze schoen. Je kunt meedoen tot uiterlijk 2 juli. Je moet de schoen in de daaropvolgende twee weken testen. Je krijgt van ons hiervoor een vragenformulier toegestuurd.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>