Hoogspringer Barshim over 2m40 [NOS]

Mutaz Essa Barshim heeft tijdens de Diamond League-wedstrijden in Eugene over 2,40 meter gesprongen. Een enorme prestatie, want de laatste keer dat iemand zo hoog sprong was in 2000 en slechts drie man sprongen ooit hoger.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Henk Kraaijenhof

    Vreemde zaak: zowel onder in het scherm en op het scorebord werd 2.39 aangegeven i.p.v. 2.40, ook speaker gaf eerst 2.39 aan en later 2.40, er is ook niet nagemeten. Wel een perfecte wedstrijd trouwens met altijd een aparte atmosfeer. Alleen gaf de speaker na elke race triomfantelijk aan dat het hier maar liefts een beste jaarprestatie betrof, maar dat is verspilde tijd bij de eerste serieuze wedstrijd van het jaar 😉